Alles over boekhouden

Lees hier de laatste nieuwtjes van Balduk Finance

boekhouder-nijmegen-ondernemer-in-gelderland

Een goede boekhouder bespaart je geld!

Geschreven door Balduk Finance op 6 november 2023

Voor veel ondernemers is boekhouding iets noodzakelijks, een taak die vaak wordt uitgesteld tot de BTW-aangifte om de hoek komt kijken. Met de juiste aanpak kun je boekhouding juist onderdeel maken van je bedrijfssucces. Dit artikel biedt inzicht in hoe je dit kunt realiseren.

boekhouder-vergelijken

Boekhouder Vergelijken: Onze Tips

Geschreven door Balduk Finance op 10 oktober 2023

De financiële verantwoordelijkheid die komt kijken bij het zijn van een ZZP'er (zelfstandige zonder personeel) kan soms voor wat stress zorgen. Van belastingaangiften tot dagelijkse boekhouding, het beheren van financiën is erg belangrijk bij succesvol ondernemerschap. In deze post deel ik inzichten met je over hoe een boekhouder je kan helpen, en hoe jij er een kunt kiezen die het beste bij je past. 1. Waarom je een boekhouder nodig hebt: Een boekhouder kan tijd, geld en stress besparen door ervoor te zorgen dat financiën correct en tijdig worden beheerd. Ze kunnen helpen bij belastingaangiften, financiële rapportage, en algemene boekhouding.

Boekhouder in Nijmegen, Wijchen, Malden en Beuningen

Balduk: Accountants in Nijmegen

Geschreven door Balduk Finance op 17 september 2023

Heb jij geen tijd om de boekhouding bij te houden en daarom op zoek naar een boekhouder die alles uit handen neemt? Zoek niet verder en laat mij jou helpen. Ik haal alle administratieve rompslomp en last van jouw schouders. Zo kan jij jouw onderneming runnen zoals het hoort en ik verzorg jouw cijfers. Ik ben gevestigd in Nijmegen. Mijn klanten zitten dan ook vooral in Nijmegen zelf en plaatsen als Wijchen, Malden en Beuningen. Ik werk vooral voor ZZPers en kleinere bedrijven. Het MKB dus.

ondernemer jaarlijkse inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting 2022 MKB en ZZP

Geschreven door Balduk Finance op 16 september 2023

Als ondernemer kom je er niet onderuit de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Uiteraard worden hier jouw jaarcijfers over het huidig boekjaar in meegenomen. Natuurlijk denk je hierbij; hoe kan ik die belasting gaan verminderen om zo min mogelijk te hoeven betalen?

Neem contact op

Wij zijn de oplossing voor jouw administratieve taken.

Neem contact op

Wij zijn de oplossing voor jouw administratieve taken.

Volg ons op

Wij zijn gevestigd @
De Wellenkamp 1468,
6545NJ Nijmegen.
Tel. 06-25055045
[email protected]
Kvk 91393698
Btw-nummer  NL865641559B01

Vind ons op Google Maps  

Wij zijn gevestigd @ De Wellenkamp 1468, 6545NJ Nijmegen  /  Telefoon 06-25055045
[email protected]
Kvk 91393698
Btw-nummer  NL865641559B01

Vind ons op Google Maps