Balduk Finance - Balduk: Accountants in Nijmegen
Boekhouder in Nijmegen, Wijchen, Malden en Beuningen

Balduk: Accountants in Nijmegen

door Balduk Finance op 17 september 2023  91x bekeken

Heb jij geen tijd om de boekhouding bij te houden en daarom op zoek naar een boekhouder die alles uit handen neemt? Zoek niet verder en laat mij jou helpen. Ik haal alle administratieve rompslomp en last van jouw schouders. Zo kan jij jouw onderneming runnen zoals het hoort en ik verzorg jouw cijfers. Ik ben gevestigd in Nijmegen. Mijn klanten zitten dan ook vooral in Nijmegen zelf en plaatsen als Wijchen, Malden en Beuningen. Ik werk vooral voor ZZPers en kleinere bedrijven. Het MKB dus.

De boekhouding zal ik gaan verwerken in de software van Snelstart. Het enige wat jij hoeft te doen is een standaard abonnement aanschaffen en de bankkoppeling te leggen naar jouw zakelijke bank. En uiteraard wel de facturen en bonnetjes aanleveren, anders kan ik nog niks!

Per kwartaal loop ik nog als extra controle alle grootboeken na, daarna dien ik de aangifte omzetbelasting voor je in en ontvang je hiervan een specificatie wat je moet betalen, of terug krijgt.

Aan het einde van het jaar bereid ik vast jouw jaarcijfers voor, want de inkomstenbelasting staat alweer om de hoek te kijken! Wellicht toch nog even uitstel aanvragen?

Ook salarisadministratie

Heb je als ondernemer ook personeel in dienst? Ook voor de salarissen kan je bij mij terecht. Zo heb je alles onder één dak! Makkelijker kan het niet!

De voordelen op een rij

Zodra jij klant wordt bij mij heb je al direct voordeel.

  • De prijzen worden gebaseerd op de werkelijk gemaakte uren i.p.v. een vast maandtarief, zo bespaar jij vast en zeker de maandelijkse kosten die je elders betaald.
  • Invullen van ongevraagd en gevraagd advies.
  • Transparant en juiste begeleiding naar jouw toekomstbeeld voor de onderneming.
  • Heb je nog snel een vraag in het weekend? Uiteraard help ik je dan ook!

Wil je graag met me in contact komen? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

Wij zijn de oplossing voor jouw administratieve taken.

Neem contact op

Wij zijn de oplossing voor jouw administratieve taken.

Volg ons op

Wij zijn gevestigd @
De Wellenkamp 1468,
6545NJ Nijmegen.
Tel. 06-25055045
[email protected]
Kvk 91393698
Btw-nummer  NL865641559B01

Vind ons op Google Maps  

Wij zijn gevestigd @ De Wellenkamp 1468, 6545NJ Nijmegen  /  Telefoon 06-25055045
[email protected]
Kvk 91393698
Btw-nummer  NL865641559B01

Vind ons op Google Maps