Balduk Finance - Een goede boekhouder bespaart je geld!
boekhouder-nijmegen-ondernemer-in-gelderland

Een goede boekhouder bespaart je geld!

door Balduk Finance op 6 november 2023  2x bekeken

Bespaar tijd en maximaliseer Inzicht

Voor veel ondernemers is boekhouding iets noodzakelijks, een taak die vaak wordt uitgesteld tot de BTW-aangifte om de hoek komt kijken. Met de juiste aanpak kun je boekhouding juist onderdeel maken van je bedrijfssucces. Dit artikel biedt inzicht in hoe je dit kunt realiseren.

De realiteit van financiële onrust

Veel ondernemers hebben een passie voor hun vak, niet voor cijfers. Echter, het negeren van de financiële realiteit kan leiden tot onnodige stress en onzekerheid. Financiële onrust kan negatieve energie opwekken en de groei van je bedrijf belemmeren.

Het belang van grip op cijfers

Een goed begrip van je financiën stelt je in staat om belangrijke beslissingen te nemen en je bedrijfsdoelen te bereiken. Zonder inzicht in je administratie, is het lastig om bedrijfsbeslissingen te nemen.

Hoe jij je boekhouding overzichtelijk krijgt

Het onderhouden van een up-to-date administratie hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Door een dagelijkse routine te creëren en gebruik te maken van het juiste boekhoudpakket, kun je de tijd die aan boekhouding wordt besteed aanzienlijk verminderen.

Online Boekhoudprogramma’s

Online boekhoudprogramma’s bieden een platform om je administratie te automatiseren en te stroomlijnen. Door gebruik te maken van een online administratiepakket systeem, worden veel werkzaamheden automatisch verwerkt, dit bespaart jouw als ondernemer veel tijd.

Dit zijn de meest populaire boekhoudprogramma’s in Nederland

  • Exact Online
  • Moneybird
  • MoneyMonk
  • E-boekhouden
  • Visma
  • Snelstart

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met specialistische kennis

Een accountant, boekhouder of financieel expert kan je helpen bij het inrichten van je online boekhoudsysteem en zorgen dat alles optimaal werkt. Dit omvat de integratie met andere systemen zoals je kassasysteem, bankmutaties en webshop.

Een paar minuten per dag

Met een goed ingericht systeem, kun je met slechts een paar minuten per dag je administratie bijhouden. Het doorsturen van inkoopfacturen en het scannen van bonnetjes via een app ook de efficiëntie verhogen.

Plan een wekelijks moment

Door wekelijks een vast moment te kiezen om je financiële gegevens te verwerken, behoud je de controle zonder dat het veel tijd kost. Het regelmatig versturen van facturen en verwerken van betalingen houdt je administratie stroomlijnend en up-to-date. De BTW-aangifte is nu voor jouw als ondernemer een fluitje van een cent, je deelt je stukken met je boekhouder en het zorgt niet meer voor stress.

Tot slot

Als ondernemer is het belangrijk dat je bepaalt hoeveel tijd je kunt en wilt besteden aan boekhouding. Met de juiste hulpmiddelen en ondersteuning kun je het financiele overzicht houden. Je kunt je nu concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf en het bereiken van je doelen.

Wil je graag weten hoe ik als boekhouder jouw hierbij kan helpen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Wij zijn de oplossing voor jouw administratieve taken.

Neem contact op

Wij zijn de oplossing voor jouw administratieve taken.

Volg ons op

Wij zijn gevestigd @
De Wellenkamp 1468,
6545NJ Nijmegen.
Tel. 06-25055045
[email protected]
Kvk 91393698
Btw-nummer  NL865641559B01

Vind ons op Google Maps  

Wij zijn gevestigd @ De Wellenkamp 1468, 6545NJ Nijmegen  /  Telefoon 06-25055045
[email protected]
Kvk 91393698
Btw-nummer  NL865641559B01

Vind ons op Google Maps